aan al het mooie komt een eind

14 juni 2025 - Voerendaal, Nederland

niet zo best geslapen, daar begon mijn dag mee. Toen maar eens kijken wat de weersverwachting zou worden voor vandaag en morgen. Daar werd ook al niet zo heel erg vrolijk van. Gelukkig had Roos-Marie wel redelijk tot goed geslapen, daar word ik dan wel weer een heel stuk vrolijker van. Het ontbijt was qua omvang iets te veel van het goede, maar goe daar ben ik zelf schuld aan, heb het tenslotte zelf gemaakt.

En eigenlijk heel eerlijk, heb ik het wel gezien op het park, hetgeen we wilden doen hebbenw e gedaan, het weer word gewoon plakkerig, klef en klam met aansluitend veel regenwater. Misschien is het slim om op het hoogtepunt en niet op het eind er een mooie gepast einde van te maken, dus vandaag naar huis. Gelukkig zijn er twee zielen één gedachte, dus het besluit definitief maken is vrij snel gebeurd.

eerst maar eens fris douchen en de vaatwasser inruimen om voor de laatste keer de afwas te LATEN doen, thuis mogen we het handmatig doen. ruimte voor ruimte doorzoeken op artikelen en spullen die ons eigendom zijn en niet tot Centerparcs De Kempervennen behoren. alles netjes en verantwoord in koffers, kratten en tassen inpakken, in de auto laden en dan kunnen we weer huiswaarts. meer dan voldoende herinneringen en belevingsmomenten rijker. Algehele indruk is dat het huisje, netjes, keurig en verzorgd is. Alles wat bij de boeking beloofd en toegezegd is, zat er in, deed het zoals te verwachten is, geen enkel negatief woord hierover. Het park zelf is ook netjes en goed doordacht ingericht qua wegenstructuur, paden, bebording, plek van de diverse aan elkaar geschakelde bungalows, of, zoals ze het zelf noemen, cottages, ook daar geen punt van kritiek. Op het park zelf is er goed nagedacht over activiteiten, bezigheden en doe-momenten voor zowel jong, jongste, oudere  en zelfs hele oude bezoeker, allemaal prima. Zelfs het begrip autoluw word keurig gemonitord en waar nodig bijgestuurd middels berichten onder een ruitenwisser, ook prima. Twee puntjes van kritiek, waarvan er één logisch verklaarbaar is. Prijzen op het park voor dagelijkse boodschappen zijn best luxe, prijzen van mobiliteit óók (e-bike, riksja, golfkarretje, e-step....) én misschien is het te overwegen om een airco in de cottages in te bouwen, want de temperatuur kan oplopen tot sauna-condities.

Terugkijken dop de hele week, uitstekende vakantie gehad, goed bijgerust, niet helemaal stilgezeten, maar ook niet te gek gedaan. Dit gaan we nog eens herhalen, wanneer en waar is nu nog onbekend.

plattegrond kempervennen

In ieder geval waren we tijdelijk bewoner van cottage 398, zone 3.

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl