surprise surprise
11 juni 2025 - Westerhoven, Nederland
gek genoeg, want dat verwacht je dus niet, waren we allebei rond de klok van 7:00 uur wakker. Dah ken tog nie? het is vakantie. Maar eerlijk is eerlijk, het is echt waar. Nu kunnen we natuurlijk blijven liggen en stilletjes hopen dat de slaap opnieuw intreed, maar dat lukte niet en eigenlijk zijn we toch wel net die personen die dan gewoon maar opstaan, wakker is wakker tenslotte.
Het ontbijt smaakte er niet minder om, uiteraard met afgebakken broodjes (want ik weet inmiddels dankzij Google hoe dat de oven moet gaan werken), goede koffie, lekker zjuutje en een gekookt eitje wat zowaar zacht gekookt was, woehoe. simpele dingen kunnen een mens echt blij maken, heel blij, of in goed brabants, heullll blij.
na het ontbijt hebben we eens een andere invulling gegeven aan het boodschappenlijstje. door gebrek aan papier werd dat een agenda. En uiteraard kijken mensen in een supermarkt best vreemd naar je als je vraagt "wat kwamen we hier nu kopen, schat? staat in je agenda!". En passant ook maar even een vliegenmepper gekocht, want die vliegende figuren zijn best irritant en ongewenst.
we hebben rustig aan gedaan met lunch en toen opnieuw Aquamundo bezocht en verder gekeken dan onze neus lang was en de wildwaterbaan, Aqualoop (met opgeblazen band downhill, zowel éénpersoons als tweepersoons). en dan blijkt dat de jeugd toch wel voorzien van hoge gilletjes de wildwaterbaan als favoriet aanmerkt. helemaal als papa vrolijk meedoet natuurlijk. plezier voor jong en wat ouder, dat moge duidelijk zijn.
En nu moet ik bekennen dat ik een geheim heb gehad voor Roos-Marie. Want het was al bekend dat Femke en Mo zouden komen, hetzijnde vertraagd door afspraken en bezigheden die niets met vakantie te maken hebben. Maar er was wel het idee ontstaan om een dag eerder te komen, zonder dat mama Roos-Marie er weet van had. Nadeel van DAT plan was wel dat er een dag maar geen tijdstip bekend is gemaakt. Geheim houden en elkaar mislopen omdat we erg mobiel waren, dat werd een uitdaging. want we hadden ook besloten om wederom bij De Berg in Valkenswaard te gaan eten
Dus ter voorkoming van mislopen dacht ik héél slim om via whatsapp de livelocatie van mijzelf te delen. Pas toen begreep ik van Femke dat ze pas rond 20:00 of 21:00 zouden verschijnen. Tegen die tijd hebben we wel voldoende gegeten en zijn we ook wel weer terug op het park. No problemo, relax......... waar ehb ik dat eerder gehoord?
Zoals velen wel weten hebben we elke woensdag avond vanaf plusminus 19:45 een skype-/teams-gesprek met een vrij constante groep deelnemers, dat was gisteren eigenlijk niet anders. en plusminus 20:30 werd er geklopt op het raam naast de voordeur (hoor wie klopt daar kinderen......) en wandelden Femke en Mo binnen. we heben de vergaderdeelnemers kennis laten maken met Mo (in het engels) en hebben de vergadering eigenlijk voortijdig verlaten.
De rest van de avond hebben we gezellig doorgebracht met ons viertjes, een drankje, kaarslicht een grandtour door ons tijdelijek verblijf. en vooral veel kletsen met elkaar. en verder kennis maken met Mo. en Femke en Mo laten kennismaken met onze tweevoetige bezoekers.
wederom een moooooiiiieee dag
PS: zwaar illegaal (vanwege Eindhoven Airport) heb ik ook de meegenomen drone de lucht ingestuurd en even een overzichtsfilmpje gemaakt. Rondje met de drone